HYGIËNISCHE
OPLOSSINGEN

Detectie & 
Desinfectie
Hygiëne

Het bestrijden van bacteriën en virussen is belangrijker dan ooit voor de voedselverwerkende industrie. Wij helpen u bij het optimaliseren van uw schoonmaak procedure.

JIMCO

JIMCO is gespecialiseerd in het verwijderen van micro-organismen en geuren. De UV-C & Ozon-technologie is een unieke oplossing voor volledige desinfectie van oppervlakken in productieruimtes.

BioFinder

BioFinder is ontwikkeld om de aanwezigheid van biofilms te detecteren. Biofinder geeft een schuimreactie zodra het in aanraking komt met bacteriën als Listeria, Salmonella, E. Coli en Staphylococcus.

Quick2Fix

Met Quick2Fix bevestig je de panelen met magneten aan de muur. Dit is een hygiënische oplossing omdat de kans op bacterievorming wordt beperkt.

Op maat gemaakte Food Design Solutions

Advies

Je kunt ook contact met ons opnemen voor hulp in de adviesraad. We kunnen argumenten en advies geven aan het bestuur en kunnen ook deelnemen aan het strategische besluitvormingsproces.

Besluitvorming

We staan ook klaar om onze kennis en ervaring van voedselverwerking te delen. Dit kan een bedrijf gebruiken tijdens het beslissingsproces van (toekomstige) investeringen.