FLO-D Desinfectie
technologie

JIMCO FLO-D Lucht Desinfectie Systeem

De luchtbehandelingsunit FLO-D van Jimco, is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om medische ruimtes, productielocaties in de foodindustrie of koelcellen te desinfecteren.

Zonder handmatige procedures – Meetbaar – Gedocumenteerd

JIMCO ontwikkelt voortdurend nieuwe producten om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van deze tijd. Zo heeft het toegenomen belang van een goed binnenklimaat JIMCO geïnspireerd om speciale luchtsterilisatiesystemen te ontwikkelen die Salmonella en Listeria en andere soortgelijke bacteriën tebehandelen. Onze producten garanderen een 99,99% steriele omgeving met de JIMCO FLO-D desinfectie systemen

Vanwege de steeds strengere hygiëne-eisen in de voedselverwerkende industrie, wordt UV-C-licht steeds vaker gebruikt om micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen te elimineren.

JIMCO is gespecialiseerd in het verwijderen van micro-organismen en geuren. De UV-C & Ozon-technologie is een unieke oplossing voor volledige desinfectie van oppervlakken in productieruimtes.

Normaal vereist het desinfecteren van oppervlakken en apparatuur een handmatige handeling. JIMCO desinfecteert de lucht en oppervlakken automatisch, wat een groot aantal voordelen oplevert voor de bedrijfseconomie, het milieu en de werkomgeving.

Voordelen van de FLO-D Technologie:

De luchtbehandelingsunit van Jimco, de FLO-D, is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om productieruimten te desinfecteren. Deze unieke technologie zet door middel van UV-C lampen de lucht om in schone ozon, waardoor O2 O3 wordt.

Afhankelijk van de berekende UV-C-dosering kan een dodingspercentage van 99,9% van alle micro-organismen worden bereikt.

Samen met de PLC-aansturing zorgen speciale door JIMCO ontwikkelde UV-C sensoren ervoor dat het UV-C licht 100% effectief is.

  • Vermijd tijdrovende handmatige desinfectie met water en chemicaliën
  • Bespaar grote hoeveelheden water en energie voor verwarmen en drogen
  • Desinfecteert efficiënter in hoeken, scheuren, ventilatiekanalen en koelspiralen
  • Vermijd sterke chemicaliën in de werkomgeving
  • Vermijd milieubelastende emissies van gechloreerd afvalwater
  • Resultaat is bijzonder effectief

JIMCO luchtbehandelingssystemen, een oplossing voor een groot aantal verschillende applications.

Fooddesignsolutions_logo-icon