Diensten

Neem een kijkje bij

Wij helpen bedrijven met het vernieuwen van procestechnologie. Wij adviseren en ondersteunen over een breed scala aan gemaksproducten. Denk aan: bereiden, marineren, laden, vormen, coaten, bakken, koken, koelen, invriezen en verpakken.

DSI Dantech is drie voormalige familiebedrijven samengvoegd in één sterk bedrijf ; Belgian Cryogenic Equipment and Services NV, een van ‘s werelds grootste onafhankelijke leveranciers van cryogene vriestechnologie, Dantech Freezing Systems A/S, een toonaangevende wereldspeler in mechanisch vriezen, en DSI Freezing Solutions A/S, de wereldmarktleider in plaatvriezen.

Motis Foodsystems is in 2017 ontstaan ​​uit een samenwerking tussen twee ervaren bedrijven, Machinefabriek Van de Weert in Helmond en Food Design Solutions uit Deurne. Food Design Solutions staat voor 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van verder verwerkende en convenience food machines/lijnen waaronder: marineren, bereiden, vormgeven, paneren, braden, koken, invriezen en verpakken.

Op maat gemaakte Food Design Solutions

Advies

Je kunt ook contact met ons opnemen voor hulp in de adviesraad. We kunnen argumenten en advies geven aan het bestuur en kunnen ook deelnemen aan het strategische besluitvormingsproces.

Besluitvorming

We staan ook klaar om onze kennis en ervaring van voedselverwerking te delen. Dit kan een bedrijf gebruiken tijdens het beslissingsproces van (toekomstige) investeringen.